0773 856 226  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne  |  Tabel Marimi

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

Transport:

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 299 Lei transportul este Gratuit

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 299 Lei, costul transportului este de 15 lei (Bucuresti ) sau 19 lei (in alte orase) . La pretul comenzii se va adauga costul transportului ,astfel,daca o comanda este in valoare de 60 de lei ,pentru orasul Timisoara, pretul final al comenzii ,de achitat la primirea coletului,va fi de 79 de lei .

Returnare:

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 15 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Fashioned.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii returului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Din motive de igiena nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.

Pentru a returna un produs va rugam sa ne cereti pe e-mail ( suport@fashioned.ro ) adresa la care trebuie trimis produsul.

***NU se accepta sub nicio forma returnarea coletelor prin Posta Romana ! Clientul poate alege orice firma de Curierat Rapid.

***Retururile neanuntate in prealabil pe e-mail,nu vor fi primite.

Rambursarea Banilor:

Pentru rambursarea banilor trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi iti vom transfera suma in lei.
Returnarea banilor se face exlusiv prin transfer bancar.

Produsele primite defecte:

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, cu conditia notificarii in scris a Fashioned.ro. Produsul va fi trimis in termen de 15 zile de noi catre dumneavoastra din momentul in care primim produsul deteriorat.In eventualitatea in care acelasi tip de produs nu exista pe stoc,clientul poate alege un alt produs la un pret similar,sau unu cu o valuare mai mare,urmand sa plateasca diferenta.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca Fashioned.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. 

Societatea noastra isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa -inclusiv elementele de impachetare, etc.)

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Costul transportului produselor in cazul returului de la Fashioned.ro catre client si de la client catre Fashioned.ro revine in sarcina clientului.

*Toate termenele de expediere si livrare se calculeaza in Zile/ore Lucratoare !

In momentul lansarii unei comenzi clientul este de acord cu termenii si toate conditiile prezentate mai sus.

Fashioned.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice comanda,fara un anumit motiv si fara a anunta cumparatorul.

 

  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Termeni si conditii
Confidentialitate
Feed-uri RSS
Politica de Cookies
Tabel Marimi
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Inregistrare
Recuperare parola
Istoric comenzi
S.C. Jadu Shop S.R.L. este operator de date cu caracter personal 32878 / 2014 . ; Date contact : JADU SHOP SRL , bd Pache Protopopescu nr 19,ap 22, Bucuresti, Email: contact@jadu.ro , Numar Registrul Comertului: j40/10510/2010 , CUI (cod fiscal): 27653095 Capital Social : 200 Lei